Αρ. Πελώνη: Εισήγηση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα

Αρ. Πελώνη: Εισήγηση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα πως «η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για το Πάσχα» έστειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για διάγγελμα του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ρισκάρουμε μία μεγάλη έξοδο για το Πάσχα με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί. «Αν επιλεγεί ένας τέτοιος τρόπος επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τους πολίτες θα το μάθετε και θα ανακοινωθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η επιτροπή αξιολογεί όλα τα στοιχεία και η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας συνεδριάζει η Επιτροπή των Ειδικών ενώ δεν αποκλείεται το απόγευμα να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα γυμνασίων και δημοτικών, η κ. Πελώνη επεσήμανε πως αποτελούν προτεραιότητα με βάση και το εργαλείο των self-tests, ενώ το ίδιο ισχύει και για το άνοιγμα του τουρισμού και της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή