Εμβολιάστηκε με AstraZeneca ο Γιώργος Κώτσηρας

Εμβολιάστηκε με AstraZeneca ο Γιώργος Κώτσηρας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έλαβε σήμερα ο 37χρονος υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας σε κέντρο υγείας στη Δυτική Αττική.

«Εμβολιάστηκα σήμερα με το εμβόλιο της AstraZeneca, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιχείρηση “Ελευθερία”. Αξιοποιούμε το “δώρο” της επιστήμης και κάνουμε με ασφάλεια το βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα!», αναφέρει ο κ. Κώτσηρας σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Σημειώνεται ότι με AstraZeneca εμβολιάστηκε σήμερα, στις 12:00, στο εμβολιαστικό κέντρο Κ.Ε.Φ.Ο.Κ. η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η κ. Μιχαηλίδου, που είναι το νεαρότερο μέλος της κυβέρνησης, ήταν και η πρώτη που εμβολιάστηκε στην ηλικιακή ομάδα 30-39, καθώς έλαβε το σχετικό ενημερωτικό SMS χθες το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη και μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 2,2 εκατ. πολίτες, ηλικίας 30-39 και 40-44 χρόνων, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο εμβόλιο της AstraZeneca καθώς ανοίγει η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή