Θ. Πλεύρης: Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον Π. Πολάκη

Θ. Πλεύρης: Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον Π. Πολάκη

Διασπορά ψευδών ειδήσεων καταλογίζει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διασπορά ψευδών ειδήσεων καταλογίζει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη Όμικρον, καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί», αναφέρει, σε δηλωσή του, ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πλεύρης προσθέτει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του».

«Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη», καταλήγει ο υπουργός Υγείας.

Σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του, στον απόηχο του αρνητικού ρεκόρ με 21.657 κρούσματα, ο κ. Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πόνταρε μόνο στον εμβολιασμό, αντί -μεταξύ άλλων- της ενίσχυσης του ΕΣΥ και της λήψης μέτρων σε μέσα μεταφοράς, σχολεία και χώρους εργασίας.

«Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχώς η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί. Φέρτε τώρα τα αντισώματα που την πιάνουν για αυτούς που θα κινδυνεύσουν είτε εμβολιασμένοι, είτε ανεμβολίαστοι. Φέρτε τα αντιικά χάπια μόλις είναι διαθέσιμα. Στελεχώστε ΜΕΘ πραγματικές. Γυρίστε με τεστ τους υγειονομικούς σε αναστολή» τόνισε ο κ. Πολάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Η «Όμικρον» δεν περιμένει το ρεβεγιόν

Σπάει τα κοντέρ ο αριθμός των κρουσμάτων

Απόλυτη κυρίαρχος παγκοσμίως η μετάλλαξη «Όμικρον»

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή