Ολυμπιακός – Σαχτάρ: Το «ευχαριστώ» του Ουκρανού πρέσβη – Παρακολούθησε τον αγώνα με τον Νίκο Δένδια

Ολυμπιακός – Σαχτάρ: Το «ευχαριστώ» του Ουκρανού πρέσβη – Παρακολούθησε τον αγώνα με τον Νίκο Δένδια

Τον φιλικό αγώνα με αντιπολεμικό χαρακτήρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ παρακολούθησαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Ουκρανό πρέσβη στην Ελλάδα, Σεργκέι Σουτένκο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον φιλικό αγώνα με αντιπολεμικό χαρακτήρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ παρακολούθησαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Ουκρανό πρέσβη στην Ελλάδα, Σεργκέι Σουτένκο.

Ο Ουκρανός πρέσβης ευχαρίστησε τον υπουργό Εξωτερικών, καθώς και την Ελλάδα, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter, με φωτογραφίες από τον αγώνα.

Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Δένδιας έγραφε: «Με τον πρέσβη της Ουκρανίας στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τον πρώτο από μια σειρά αγώνων που θα δώσει η ομάδα της Ουκρανίας σε Ευρώπη και Αμερική. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των Ουκρανών προσφύγων».

Με κεντρικό σύνθημα «ποδόσφαιρο για την ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία» οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Στο γήπεδο υπήρχαν και κουκλάκια για τα παιδιά που χάθηκαν στην Ουκρανία, ενώ οι παίκτες της Σαχτάρ αγωνίστηκαν με φανέλες που έγραφαν τα ονόματα πόλεων που βομβαρδίστηκαν. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0, με γκολ του Τικίνιο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή