Γ. Οικονόμου: Τρικυμιώδης η παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Γ. Οικονόμου: Τρικυμιώδης η παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ

«Ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε υποσχέσεις προς όλους, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για σημερινή «τρικυμιώδη παρουσία» του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, έπειτα από το χτεσινό «κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας», κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελλίδειο.

«Στο τέλος του διημέρου κανείς πολίτης δεν πήρε πειστική απάντηση για τα φλέγοντα ζητήματα που τον απασχολούν, αφού ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε υποσχέσεις προς όλους, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση. Πολύ περισσότερο όταν τον βαρύνει ένα ιστορικό αποτυχίας τόσο κραυγαλέο, που κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπροσωπος.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιχείρησε να δικαιολογήσει την περιορισμένη απήχησή του λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις», προσθέτοντας «η συνολική ανερμάτιστη παρουσία του αρκεί για να εξηγηθεί το γιατί η κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται».

«Τελικά, το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα για το αν προσωπικά αντιλαμβάνεται τις δραματικές επιπτώσεις των όσων υπόσχεται χωρίς μέτρο και σύνεση. Όλοι πάντως κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υπόσχεται τα πάντα, χωρίς κόστος, αφού δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει. Η διεθνής πραγματικότητα και το μέγεθος των προκλήσεων επιβάλλουν σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια. Όχι αερολογίες και μυθεύματα, όχι πειραματισμούς, όχι ανευθυνότητα», καταλήγει ο Γιάννης Οικόνομου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή