Εκτός ΣΥΡΙΖΑ στέλεχος έπειτα από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ στέλεχος έπειτα από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μέλος του κόμματος από τη Λάρισα ύστερα από χυδαία και σεξιστική ανάρτηση.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Βασίλης Μίγας, μέλος του κόμματος στη Λάρισα, ύστερα από χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του αναφορικά με την υπόθεση Γεωργούλη.

Είχε προηγηθεί έντονη αντίδραση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο άφησε αιχμές για δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση του ευρωβουλευτή.

«Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματός του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους; Αλήθεια, τι είδους συναισθήματα του γεννώνται διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματός του, Βασίλη Μίγα;», σημείωσε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη και τόνισε δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ απαντά στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος, σε σημερινές δηλώσεις του, υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Και καταλήγει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όπως και η οικογένεια του θύματος, έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

– Πώς ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή