Τσαπανίδου: Η Τράπεζα Θεμάτων καταρρέει και για τον κ. Σκέρτσο φταίνε όλοι εκτός της Ν.Δ.

Τσαπανίδου: Η Τράπεζα Θεμάτων καταρρέει και για τον κ. Σκέρτσο φταίνε όλοι εκτός της Ν.Δ.

Για «αλαζονική αποποίηση ευθυνών», επειδή «πάντα φταίνε οι άλλοι», κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πόπη Τσαπανίδου, αναφορικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ., Ακη Σκέρτσου.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «αλαζονική αποποίηση ευθυνών», επειδή «πάντα φταίνε οι άλλοι», κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πόπη Τσαπανίδου, αναφορικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ., Ακη Σκέρτσου, για τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων, στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων στα Λύκεια της χώρας.

«Κατά τον κ. Σκέρτσο, ακόμα και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις. Πάντα φταίνε οι άλλοι» αναφέρει η κ. Τσαπανίδου, συμπληρώνοντας: «Η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δεν λύνεται».

Τέλος, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δεν φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων».


⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή