Μητσοτάκης: Ξεκινάμε από την αρχή ώστε να είμαστε πάλι νικητές

Μητσοτάκης: Ξεκινάμε από την αρχή ώστε να είμαστε πάλι νικητές

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν, επισημαίνοντας ότι ήθελε να βρεθεί στον Μυλοπόταμο, δίπλα στους ανθρώπους που τόσο αγάπησε και στήριξε ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Πέραμα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της περιοδείας του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κρήτη. 

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν, επισημαίνοντας ότι ήθελε να βρεθεί στον Μυλοπόταμο, δίπλα στους ανθρώπους που τόσο αγάπησε και στήριξε ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., μιλώντας στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Περάματος, επισήμανε την ανάγκη να διατηρηθούν τα ποσοστά του κόμματος, ευχαρίστησε τους κατοίκους που στήριξαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και την υποψηφιότητά του και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κτηνοτρόφους στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., ζήτησε να μην υπάρξει επανάπαυση καθώς, όπως είπε, τίποτα δεν έχει κριθεί, και τόνισε ότι «ξεκινάμε από την αρχή» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ώστε να είμαστε και πάλι νικητές. Ακόμη, υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί χρόνος για να γίνει μια μεγάλη γιορτή στον Ψηλορείτη, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άρθρο των New York Times που αναδεικνύει τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος στην Κρήτη και στον Ψηλορείτη και σημείωσε ότι αποτελεί τον καλύτερο τουριστικό προορισμό την άνοιξη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι από κάθε άλλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης η Νέα Δημοκρατία στήριξε τις τοπικές κοινωνίες και τελικά αποδείχτηκε, όπως είπε, ότι αυτό που έκανε τη διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των πολιτικών της αντιπάλων ήταν «ότι σκύψαμε πάνω στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, δώσαμε λύσεις, κρατήσαμε την κοινωνία όρθια εν μέσω μεγάλων κρίσεων και φυσικά μιλήσαμε και για το πώς αντιλαμβανόμαστε το μέλλον του τόπου».

«Μιλήσαμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν και το ποσοστό που πήραμε ήταν μια επιβράβευση για τη σοβαρή δουλειά που κάναμε επί τέσσερα χρόνια».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ακόμη ότι έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια για την Κρήτη και πως η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των πολύ μεγάλων αλλαγών στο νησί. Αναφέρθηκε στο «μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της Κρήτης» που, όπως είπε, δεν είναι άλλο από τον Βόρειο Οδικό Αξονα, που είναι και προσωπική του δέσμευση.

«Εξασφαλίσαμε την απαραίτητη χρηματοδότηση και είμαστε βέβαιοι, μιας και τα πρώτα εργοτάξια έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία δημοπράτησης με τη μεγάλη σύμβαση από τα Χανιά έως και το Ηράκλειο, το έργο αυτό θα προχωρήσει, θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα μπορείτε όλοι να κινείστε με ασφάλεια. Και δεν θα έχουμε τόσους άδικους θανάτους στους δρόμους του νησιού μας, και αυτό είναι μία προσωπική μου δέσμευση.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση που θα μπορέσει να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία που σας μίλησα», είπε ακόμη, σημειώνοντας πως αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη χώρα. Και αυτή η σταθερή κυβέρνηση, όπως είπε, είναι προϋπόθεση ευημερίας, διότι το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν να υπάρχει μια κυβέρνηση με ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή