Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον δυνατότητες προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον δυνατότητες προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε δίνη ή ανασυγκρότησης ή διάσπασης. Ο πρωθυπουργός χάνει αντίπαλο εύκολο για αυτόν»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου.

«Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει πόρτες υποδοχής και έχει πλέον δυνατότητες προσέγγισης με ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε, μεταξύ άλλων μέσω Twitter. «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε δίνη ή ανασυγκρότησης ή διάσπασης» πρόσθεσε, καταλήγοντας πως, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «χάνει εύκολο αντίπαλο γι’ αυτόν».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου:

«ΑΝ υπάρξει άλλος(η) αρχηγός ο Συριζα μπαίνει σε δίνη ή ανασυγκρότησης ή διάσπασης. Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει πόρτες υποδοχής και έχει πλέον δυνατότητες προσέγγισης με ΣΥΡΙΖΑ Ο Π/Θ χάνει αντίπαλο εύκολο γι αυτόν και κρίνεται μόνο για το έργο του! όχι για τον φόβο του ερχομού του άλλου».

«Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο για τον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας όταν ανακοίνωσε την παραίτησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Πλέον, οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα ανοίγουν με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανότατα το Σάββατο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή