Ο Πατούλης ζητά συγγνώμη για το χορό στο Ζάππειο εν μέσω πυρκαγιών

Ο Πατούλης ζητά συγγνώμη για το χορό στο Ζάππειο εν μέσω πυρκαγιών

Μέλη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια της Πειραιώς για τη συμπεριφορά του περιφερειάρχη Αττικής

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημόσια συγγνώμη για τη στάση του σε εκδήλωση στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών, έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μετά την κυκλοφορία βίντεο που τον απεικονίζει να χορεύει και τις διαρροές για έντονη δυσαρέσκεια από τη Νέα Δημοκρατία.

Μέλη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν νωρίτερα τη δυσαρέσκεια της Πειραιώς για τη συμπεριφορά του περιφερειάρχη Αττικής, ενώ αναφορικά με το κατά πόσο επηρεάζεται η στήριξη προς το πρόσωπό του, σχολίασαν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

«Προς το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πατούλης.

Κάνοντας λόγο για «κακιά στιγμή», ο περιφερειάρχης Αττικής προσθέτει: «Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

Η δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή