«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής.

Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Σημειώνεται επίσης ότι αναβάλλονται οι επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Αραξο και Ανδραβίδα.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή ενημέρωση.

Αύριο ή το αργότερο έως την Τρίτη θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παπανικολάου έκλεισε τα σχετικά σενάρια περί υποψηφιότητάς του, καθώς με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου.

Σημειώνεται ότι η Ν.Δ., μη έχοντας διάθεση να «επιστρέψει» στην περίπτωση Πατούλη, στράφηκε τελικά στον κ. Χαρδαλιά.

Με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας είχε γίνει συζήτηση πριν από περίπου 1,5 χρόνο, αλλά τότε δεν προχώρησε. Οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν ξανά στο προσκήνιο, καθώς πρόκειται για γνήσιο αυτοδιοικητικό με 11 χρόνια θητεία ως δήμαρχος Βύρωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή