ΔΕΘ: Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

ΔΕΘ: Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη εντός της επόμενης εβδομάδας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «κακοκαιρία Daniel», που πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα εδώ και δύο ημέρες, προκάλεσε την αλλαγή του προγράμματος του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Όπως έγινε γνωστό, αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το μέγεθος της καταστροφής στην Κεντρική Ελλάδα, με επίκεντρο τη Θεσσαλία, είναι τέτοιο που αναμενόμενα θα πρέπει τεθεί στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που τα φαινόμενα παραμένουν σε πολλές περιοχές σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για πλήρη καταγραφή των καταστροφών, σε όλα τα επίπεδα.  

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη εντός της επόμενης εβδομάδας, που σημαίνει πως οι εκδηλώσεις της Παρασκευής, αλλά και η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ αναβάλλονται – και μετατίθενται πιθανότατα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας όπου συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή