«Μπλόκο» στον Κασιδιάρη από τον Δήμο Αθηναίων

«Μπλόκο» στον Κασιδιάρη από τον Δήμο Αθηναίων

«Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δε χωράει τον φασισμό», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην απόφαση να μη διατεθεί δημόσιος χώρος για τη δημιουργία εκλογικών περιπτέρων και να μη δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στον Ηλία Κασιδιάρη, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Τρίτη και αποφάσισε ομόφωνα να θέσει «φραγμούς» στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη, τόσο σχετικά με τη δημιουργία εκλογικών περιπτέρων όσο και με τη δυνατότητα δωρεάν προβολής στις στάσεις των λεωφορείων.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, πέρα από ιδεολογίες και παρατάξεις λέει σταθερά «όχι» στη ρητορική του μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί. Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δεν χωράει τον φασισμό. Η λαϊκή ετυμηγορία θα το επιβεβαιώσει σύντομα», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Θα βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια στρέβλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών και πλησιάζει η ώρα της οριστικής καταδίκης και από τη δικαιοσύνη. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα σε κάθε φασιστικό μόρφωμα», ανέφερε από πλευράς του ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, Βασίλης Κορομάντζος.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη διαδικασία για την απαγόρευση δωρεάν προβολής και χρήσης κοινόχρηστου χώρου είχε ακολουθηθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή