Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ανετη επανεκλογή για 10 δημάρχους στο λεκανοπέδιο Αττικής

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ανετη επανεκλογή για 10 δημάρχους στο λεκανοπέδιο Αττικής

Ανετη επανεκλογή από τον πρώτο γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον δέκα δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%. Αλλαγή σκυτάλης στην Κηφισιά

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανετη επανεκλογή από τον πρώτο γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον δέκα δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%.

Στο Περιστέρι, ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέγεται δήμαρχος για έκτη συνεχόμενη θητεία.

Για τρίτη φορά φαίνεται πως θα επανεκλεγούν οι Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα, Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γιάννης Κωνσταντάτος στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρήστος Παππούς στη Φυλή, Γιώργος Μαρκόπουλος στο Γαλάτσι και Ανδρέας Κονδύλης στον Αλιμο.

Για δεύτερη φορά επανεκλέγονται άνετα ο Σπύρος Βρεττός ως δήμαρχος Αχαρνών και ο Γιώργος Τσίρμπας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Ανετη επικράτηση εξασφάλισε από τους εκλογείς του Δήμου Κηφισιάς στον Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος εκλέγεται δήμαρχος για πρώτη φορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή