Κασσελάκης: Η «ανανέωση χθες» αρχίζει αύριο

Κασσελάκης: Η «ανανέωση χθες» αρχίζει αύριο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε στήριξη στον Χάρη Δούκα απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση ανανέωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και την εμψύχωση του ανθρώπινου δυναμικού, προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Ο ίδιος χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ένα «πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο». 

«Το βλέπετε στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλης απώλειες και συγχαίρω τον Δημήτρη Κουρέτα». Αναφέρθηκε δε στη Θεσσαλονίκη που όπως είπε υπερίσχυσε ο προοδευτικός υποψήφιος. Ευχαρίστησε και τον κ. Ζαχαριάδη για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε στήριξη στον Χάρη Δούκα απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, εφόσον περάσει στον δεύτερο γύρο.

«Εχουμε ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα κυβερνήσει τον τόπο μας, το οποίο είναι επιτακτική ανάγκη. Για να γίνει πραγματικότητα όμως, πρέπει να κάνουμε αυτό που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, ότι χρειάζεται “ανανέωση χθες”. Αύριο αρχίζει η ανανέωση. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέα στελέχη με τις αξίες τις δικές μας», πρόσθεσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας και αυτή θα «χτιστεί» στα επόμενα χρόνια.

Οσο για την ομοφοβική επίθεση σε βάρος του από τον Αχιλλέα Μπέο, είπε πως παροτρύνει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή