Χάρης Δούκας: Μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω – Καταφέραμε το ακατόρθωτο

Χάρης Δούκας: Μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω – Καταφέραμε το ακατόρθωτο

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και όλες τις συλλογικότητες που τον στήριξαν στον β' γύρο. 

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς και νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε σε πανηγυρικό κλίμα από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, έστειλε το μήνυμα ότι «η Αθήνα νίκησε» και ότι «η πόλη αλλάζει σελίδα». 

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Αθηναίους για την τιμή, ευχαριστώ τους πολίτες που κατάφεραν το ακατόρθωτο που πίστεψαν στο όραμά μας», είπε στη συνέχεια ο κ. Δούκας, τονίζοντας ότι «είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνει». 

Στη συνέχεια, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και όλες τις συλλογικότητες που τον στήριξαν στον β’ γύρο. 
 
«Δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να κάνουμε την Αθήνα, όπως μας αξίζει και όπως της αξίζει. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει», κατέληξε. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT