Πολάκης σε Φίλη: «Ή αποδέξου το αποτέλεσμα ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Πολάκης σε Φίλη: «Ή αποδέξου το αποτέλεσμα ή άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δείχνει στον Νίκο Φίλη ο συντονιστής των τομεαρχών και βουλευτής του κόμματος Παύλος Πολάκης. 

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δείχνει στον Νίκο Φίλη ο συντονιστής των τομεαρχών και βουλευτής του κόμματος, Παύλος Πολάκης

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγο μετά τις νέες αιχμηρές δηλώσεις του κ. Φίλη ο οποίος έκανε λόγο για εικόνα διάλυσης και εξευτελισμού σημειώνοντας ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: 

«ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ!! Ή αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στνο Συριζα-Π.Σ. που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη ή “Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση). Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για “άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή