Τζάκρη: «Ναι» στις διαγραφές – Kάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ «καλοκαιρινό»

Τζάκρη: «Ναι» στις διαγραφές – Kάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ «καλοκαιρινό»

«Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος, που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας», σχολίασε η βουλευτής του κόμματος για το ζήτημα των διαγραφών

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ των διαγραφών που έχουν δρομολογηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έστειλε η γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόσφατα ευρήματα δημοσκοπήσεων «αποτυπώνουν μία εικόνα αλληλοσπαραγμού» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μία εικόνα αλληλοσπαραγμού δεν βοηθάει την εικόνα ενός κόμματος, δεν ψάχνουμε για θαύματα, η ανασυγκρότηση ενός κόμματος είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ψεύτης», εξήγησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, η κ. Τζάκρη υποστήριξε ότι «ο πρόεδρός μας είναι μακράς πνοής, θα κριθεί στον χρόνο, θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές». Μάλιστα επισήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν πρέπει να κριθεί στις ευρωεκλογές και ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ήρθε για να μείνει».

Μιλώντας για τις εξελίξεις στο εσωκομματικό πεδίο σημείωσε ότι «κάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιρινό, να τον κατεδαφίσουν, και από τα ερείπια θέλουν να οικοδομήσουν μία εικόνα της αριστερής θαλπωρής, εμάς η επιδίωξή μας είναι διαφορετική. Θέλουμε η δημοκρατική παράταξη να κυβερνήσει ξανά τον τόπο με επάρκεια. Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός “τσίρκου”. Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό, ναι, έχει γίνει τσίρκο, δεν μιλάω για τις πολιτικές διαφωνίες. Ο κ. Κασσελάκης μόνο ενωτικός είναι. Τους τείνει κάθε μέρα χείρα φιλίας».

Κληθείσα να σχολιάσει το ζήτημα των διαγραφών, η κ. Τζάκρη είπε τα εξής: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις διαγραφές, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό. Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας», τόνισε και πρόσθεσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων που το βλέπουμε καθημερινά».

Τέλος, αναφερόμενη στη συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη σήμερα στη Βουλή υπογράμμισε πως «θα ειπωθούν τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, για παράδειγμα η στάση του κ. Μητσοτάκη να δει μόνο τον Νετανιάχου και όχι τον πρόεδρο των Παλαιστινίων αποτελεί μία ρωγμή στην εξωτερική πολιτική. Ακόμη ο κ. Κασσελάκης θα θέσει τα ζητήματα της ακρίβειας, αλλά και το θέμα της προανακριτικής για τα Τέμπη».

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή