Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο πίσω από την αποστολή των μηνυμάτων;

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο πίσω από την αποστολή των μηνυμάτων;

«Περιμένουμε τη διερεύνηση αυτής της νοσηρής υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη», σημείωσε σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της σημερινής του ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επικαλούμενος δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, μεταξύ των οποίων και της «Κ», επισήμανε ότι η κυβέρνηση «φοβάται το σκάνδαλο των υποκλοπών». 

«Είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης να ψέξει τον πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής;» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για τον κ. Ράμμο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «καθεστωτική φιλοσοφία, η οποία μετατρέπει το θύμα σε θύτη» και συμπλήρωσε:

«Μάθαμε χθες το βράδυ από τους δημοσιογράφους ότι πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε 11 μηνύματα Predator από τον προσωπικό του αριθμό προς ισάριθμα ανυποψίαστα θύματα. Κάποια από τα θύματα μπορεί να είναι και ανάμεσά σας. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2021. Το εορτολόγιο μας οδηγεί στον Θανάση, τον Αντώνη, τον Φώτη ή τον Γρηγόρη. Ποιο μπορεί να είναι το πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να είναι πίσω από την αποστολή αυτών των μηνυμάτων;»

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγραφε το πρωί η «Κ» επικαλούμενη πληροφορίες, που πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν από επίσημα χείλη, τα εν λόγω μηνύματα φέρεται να αποτελούσαν απάντηση σε ευχητήρια μηνύματα που είχε λάβει το συγκεκριμένο πρόσωπο την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, συνοδευόμενα από ηλεκτρονική ευχητήρια κάρτα επιμολυσμένη με το παράνομο λογισμικό.

«Περιμένουμε τη διερεύνηση αυτής της νοσηρής υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή