Αποστολάκης: Ο Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα – Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν γρήγορα

Αποστολάκης: Ο Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα – Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν γρήγορα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία "επώδυνη εγκυμοσύνη"», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, ο οποίος σημείωσε ότι η «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει σύντομα»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη ότι η χθεσινή ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου «έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» μεταξύ της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των διαφωνούντων της «Ομπρέλας» εξέφρασε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σήμερα το πρωί. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία “επώδυνη εγκυμοσύνη”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Οσον αφορά την ομιλία Τσακαλώτου, ο κ. Αποστολάκης εκτίμησε ότι «ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

Ερωτηθείς για τη στάση του νέου προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, σε σχέση με τους εσωκομματικούς διαφωνούντες, υπογράμμισε ότι «ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».

«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ αναφορικά με το ζήτημα των διαγραφών σχολίασε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

«Εκλέχθηκε ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», προσέθεσε καταλήγοντας ότι «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT