Αποστολάκης: Σκληρές αλλά δείχνουν την πραγματικότητα οι εκφράσεις Κασσελάκη περί «5ης φάλαγγας»

Αποστολάκης: Σκληρές αλλά δείχνουν την πραγματικότητα οι εκφράσεις Κασσελάκη περί «5ης φάλαγγας»

«Αναμενόμενες» χαρακτήρισε τις αποχωρήσεις από το κόμμα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αναμενόμενες» χαρακτήρισε τις αποχωρήσεις από το κόμμα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ. Ο κ. Αποστολάκης, μάλιστα, προσέθεσε πως «οι εντάσεις είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο και είχαν δημιουργηθεί τέτοιες αποστάσεις που ενδεχομένως να μην μπορούσαν να γεφυρωθούν».

«Σκληρές οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος, αλλά ήταν στην κατεύθυνση του ποια ήταν η πραγματικότητα», ήταν το σχόλιο που έκανε ο κ. Αποστολάκης ερωτηθείς ιδίως για την αναφορά περί «5ης φάλαγγας» που επικαλέστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ακολούθως, υποστήριξε πως ο κόσμος περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια κυβέρνηση η οποία «κινείται χωρίς αντίπαλο αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη, «όσοι έχουν μείνει το πονάνε το κόμμα, θέλουν να επιβιώσει, να διατηρήσει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να έχει προοπτική για κυβέρνηση και θα δουλέψουν γι’ αυτό».

Ενώ σε σχέση με τα στελέχη που αποχώρησαν, σχολίασε πως «ο καθένας έχει την άποψή του. Αυτοί που έφυγαν θεωρούν ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με τις θέσεις του κόμματος και διαχώρισαν τη θέση τους». 

Τέλος, έκανε λόγο για θέμα ηθικής αναφορικά με το ζήτημα των εδρών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αφού, όπως είπε, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος πρέπει οι αποχωρήσαντες να τις παραδώσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή