Κασσελάκης για Τέμπη: Ανάγκη για πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών

Κασσελάκης για Τέμπη: Ανάγκη για πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση «σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία», επέμεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας». 

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών, με τον πρόεδρο του κόμματος «να εκφράζει την αποφασιστικότητά του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών». 

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη «ενός ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή».

Τέλος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές «έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ». 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή