Σπέτσες: Δεύτερη ημέρα εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ – Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή η διαδικασία

Σπέτσες: Δεύτερη ημέρα εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ – Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή η διαδικασία

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να συνεχιστούν οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ορισμένοι βουλευτές δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις παρουσιάσεις τους.

Σπέτσες: Δεύτερη ημέρα εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ – Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή η διαδικασία-1

Η συνεδρίαση του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των βουλευτών. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις παρουσιάσεις, κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα του νησιού όπου τους παρέθεσε δείπνο ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν οι δράσεις που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου, αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Οι δηλώσεις των στελεχών

«Πολύ πιο ενωμένος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας από τις Σπέτσες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι «είμαστε ενωμένοι».

Ο Οθωνας Ηλιόπουλος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκει τρόπους πάντα να καινοτομεί». Ο Γιώργος Καραμέρος είπε μεταξύ άλλων πως «θέλουμε να επανασυστηθούμε στους πολίτες, έγινε πολύ καλή δουλειά».

Η Ρένα Δούρου σε δηλώσεις της ανέφερε πως πρόκειται για «πρωτόγνωρη διαδικασία, “κρίκος” σε μια αλυσίδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με προτάσεις για τους πολίτες στον δρόμο για το συνέδριο».

«Χρήσιμες για σύσφιξη αυτές οι συναντήσεις. Θα είναι πολύ επιτυχημένο διήμερο« υπογράμμισε ο Συμεών Κεδίκογλου.

Σημειώνεται πως με μία μέρα καθυστέρηση έφτασαν οι κυρίες Κασσιμάτη, Λινού, Δούρου και Ακρίτα. Από το νησί απουσιάζουν για λόγους που έχουν εξηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, η Ολγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή