Συρίγος για γάμο ομοφύλων: «Θα επιλέξω την αποχή»

Συρίγος για γάμο ομοφύλων: «Θα επιλέξω την αποχή»

«Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται προβλήματα στην κυβέρνηση για αυτό το θέμα», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται προβλήματα στην κυβέρνηση για αυτό το θέμα», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελος Συρίγος, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αποκαλύπτοντας ότι θα επιλέξει την αποχή κατά την ψήφιση της ρύθμισης

«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι περιμένω να δω το κείμενο. Από όσο έχω δει, είμαι προς τη λογική της αποχής. Εφόσον ο πρωθυπουργός δίνει αυτή τη δυνατότητα, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση για αυτό το θέμα. Εγώ θα επιλέξω την αποχή», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ACTION 24. 

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες η «Κ» έγραφε στη στήλη «Θεωρείο» ότι ο κ. Συρίγος, ο οποίος ήταν γνωστό ότι κινούνταν προς την αποχή, είχε εκφράσει τη θέση ότι μπορεί να αλλάξει άποψη και να μετακινηθεί στο υπέρ, εφόσον η κυβέρνηση λάμβανε παράλληλα με το νομοθέτημα του γάμου μέτρα για αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. 

Οσα ανακοινώθηκαν δεν φαίνεται να έπεισαν τον πρώην υπουργό, ο οποίος σχολίαζε πως πρόκειται για παυσίπονα, ενώ πρέπει να βρεθεί το φάρμακο. Δηλαδή, να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα βοηθά τους νέους ανθρώπους να κάνουν παιδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή