Τεμπονέρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας, μακριά από εμάς κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης

Τεμπονέρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας, μακριά από εμάς κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης

«Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις», σημειώνουν πηγές του κ. Τεμπονέρα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση για την κεντροαριστερά που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, με τους Μανώλη Χριστοδουλάκη και Εφη Αχτσιόγλου προχώρησαν πηγές του Διονύση Τεμπονέρα τονίζοντας ότι «είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις».

Συγκεκριμένα, σε σχετική δήλωση, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις».

«Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου», προσθέτει. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τεμπονέρας σημειώνει ότι «προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες, για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή