«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Ο Γ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού

«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Ο Γ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού

Την επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην ενεργό πολιτική σηματοδοτεί η συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Χαρίτσης, σε δηλώσεις που έκαναν στο περιστύλιο της Βουλής, έπειτα από τη συνάντησή τους το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο κ. Χαρίτσης καλωσόρισε με «μεγάλη χαρά» στη Νέα Αριστερά τον «αγαπητό φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη», τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία».

«Τώρα είναι ώρα της συνένωσης δυνάμεων, τώρα είναι η ώρα της ενεργούς συμμετοχής», είπε, ανακοινώνοντας ότι όπως συμφώνησαν, «ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς».

«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι»

Από την πλευρά του, ο κ. Σακελλαρίδης ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Χαρίτση «και όλους τους ανθρώπους της Νέας Αριστεράς για τη θερμή υποδοχή». «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι», είπε.

Ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι χρέος του να το πράξει τώρα «σε μια περίοδο που συνολικά ο χώρος περνάει μια περίοδο κρίσης». Απηύθυνε με τη σειρά του «κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν απογοήτευση από την πολιτική και έχουν απομακρυνθεί από αυτήν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, ακόμα κι όσοι νιώθουν ανησυχία απέναντι στην κυριαρχία της κυβέρνησης ή όσοι νιώθουν απογοήτευση από την απαξίωση της Αριστεράς».

«Να δώσουμε λύσεις με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια»

Είπε ότι «η Νέα Αριστερά και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί για μια ολόκληρη παράταξη και αυτό ακριβώς θα κάνουμε». Τόνισε ακόμα ότι «θέλουμε να προσφέρουμε απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, να δώσουμε λύσεις, να ανοίξουμε δρόμους κι όλο αυτό να το κάνουμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και με ειλικρίνεια».

«Θα τα δούμε στον καιρό τους όλα. Προχωράμε με πολλή δουλειά, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία», είπε ο κ. Χαρίτσης στο ερώτημα αν ο κ. Σακελλαρίδης θα είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς απάντησε ότι «έχουμε σχολιάσει κατ’ επανάληψη. Τώρα μιλάμε για τη Νέα Αριστερά».

Υπενθυμίζεται πως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπήρξε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Ιούλιο του 2015.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξης Χαρίτσης έγραψε «Γαβριήλ, καλωσόρισες!».

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση (πηγή: INTIME News)

«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Ο Γ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού-1
«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Ο Γ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού-2
«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Ο Γ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού-3
«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Ο Γ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή