Ευ. Βενιζέλος: «Ημουν κοντά στη δημόσια στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Ευ. Βενιζέλος: «Ημουν κοντά στη δημόσια στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Ο λόγος που δεν το έπραξε, όπως ο ίδιος ανέφερε, ήταν ότι την ώρα που η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συζητούσε το θέμα, «ήθελαν να στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο όλη την ηγεσία της αντιπολίτευσης»

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παραδοχή πως ο ίδιος ήταν στα πρόθυρα της ανοιχτής στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών προχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο συνέδριο με θέμα «ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: 50 Χρόνια Μετά», το οποίο συνδιοργανώνουν η Καθημερινή, το Μορφωτικό Iδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics.

Ο λόγος που δεν το έπραξε, όπως ο ίδιος ανέφερε, ήταν ότι την ώρα που η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συζητούσε το θέμα, «ήθελαν να στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο όλη την ηγεσία της αντιπολίτευσης». Παρόλα αυτά, όπως σχολίασε, «υπερασπίζομαι τη Συνθήκη και την εφαρμογή της. Είμαι απολύτως σύμφωνος με τον κ. Κοτζιά όσον αφορά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Οι Πρέσπες είναι μια συνεισφορά της τότε κυβέρνησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή