Ανδρουλάκης: Συνάντηση με τη Γ. Αδειλίνη στον Αρειο Πάγο για τα Τέμπη

Ανδρουλάκης: Συνάντηση με τη Γ. Αδειλίνη στον Αρειο Πάγο για τα Τέμπη

Τα ζητήματα που αναμένεται να θέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στις 11.00 θα επισκεφθεί την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, αναφορικά με τις «επίμαχες συνομιλίες», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, της νύχτας του δυστυχήματος των Τεμπών. 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο κ. Ανδρουλάκης είχε θέσει σε δήλωσή του τα εξής ερωτήματα αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη: «Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν από τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Αυτό το αδίστακτο χέρι πρέπει να μάθουμε ποιο είναι». 

Και συμπλήρωνε: «Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Αρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη; Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή