Τέμπη: Παρέμβαση Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ

Τέμπη: Παρέμβαση Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ

Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αιφνιδιαστική δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ και στην κατάσχεση σκληρών δίσκων με συνομιλίες της νύχτας της τραγωδίας των Τεμπών

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αιφνιδιαστική δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ και στην κατάσχεση σκληρών δίσκων με συνομιλίες της νύχτας της τραγωδίας των Τεμπών.

«Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να καταγγέλλει την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Το κάνει αυτό ο ανθρώπος που πρωταγωνιστεί της τοξικότητας όταν βλέπουμε συνέχεια το τρίπτυχο διαφθορά – συγκάλυψη – ατιμωρησία. Οταν βλέπουμε στελέχη του πυρήνα του Μαξίμου να εμπλέκονται σε κορυφαία σκάνδαλα που δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή και, αντί να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Πρωταγωνιστής της τοξικότητας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Εμείς απαντάμε με την αγωνία και την προσπάθειά μας. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα με τις συνεχιζόμενες θεσμικές μας πρωτοβουλίες», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, μετά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και την αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος στον Αρειο Πάγο σχετικά με τις «επίμαχες» συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος των Τεμπών και τη «μονταζιέρα» στις οποίες υποβλήθησαν, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

«Ενώ επί ένα χρόνο η Δικαιοσύνη δεν είχε κάνει τίποτα, μαθαίνουμε σήμερα ότι χθες ο εφέτης ανακριτής Σωτήρης Μπακαΐμης, με εντολή του, έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί έφοδος στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου και να κατασχεθούν σκληροί δίσκοι με τα πρωτότυπα ηχητικά που σχετίζονται με την τραγωδία των Τεμπών. Πρέπει να καταλάβει ο πρωθυπουργός ότι εμείς ερχόμαστε στη Βουλή για να απαντήσουμε σε ένα κοινωνικό αίτημα. Στη δίψα του ελληνικού λάου για δικαιοσύνη και διαφάνεια», υπογράμμισε στη συνέχεια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή