Κασσελάκης για έφοδο στον ΟΣΕ: «Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δεν διαρκεί για πάντα»

Κασσελάκης για έφοδο στον ΟΣΕ: «Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δεν διαρκεί για πάντα»

«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ενα χρόνο μετά το έγκλημα!», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ενα χρόνο μετά το έγκλημα!» σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δηλαδή επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο; Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα;», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει μάλιστα ότι «όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα: Ποιος διέταξε το μοντάζ; Ποιος διέταξε το μπάζωμα; Ποιος μόνταρε; Ποιος μπάζωσε; Γιατί μόνταρε; Γιατί μπάζωσε; Ποιος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ λίγο πριν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού περί “αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους”;»

«Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή