ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: Εχει φέρει την ΕΛ.ΑΣ. στα πρόθυρα της διάλυσης

ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: Εχει φέρει την ΕΛ.ΑΣ. στα πρόθυρα της διάλυσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. «δηλώνει συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το "επιτελικό" της κράτος»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε “συγκλονισμένος” από τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τη στάση που κράτησε στη συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την άλλη δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας».

Αυτό σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ανακοίνωσή του προσθέτοντας ότι επίσης δηλώνει συγκλονισμένος «από την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υποσχόταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δηλώνει συγκλονισμένος «με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το “επιτελικό” της κράτος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή