Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή Παπανώτα

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή Παπανώτα

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτορας Βιολογίας, ποιητής, ζωγράφος και μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις συμπεριλήφθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπανώτα

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτορας Βιολογίας και μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις συμπεριλήφθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπανώτα.

Ως πρώτος επιλαχών στην Αττική, ο κ. Σιδηρόπουλος μπήκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, να αποκλείσει τον Δ. Παπανώτα, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε δημόσια τοποθέτησή του για την έμφυλη βία. 

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι ακόμα ζωγράφος και ποιητής, γιος του απόστρατου στρατηγού, Θόδωρου Σιδηρόπουλου και της πρώην υπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή