Αγγ. Δεληκάρη: Δεν θα επιτρέψουμε στη Νίκη να σφετεριστεί την Εκκλησία για ψήφους

Αγγ. Δεληκάρη: Δεν θα επιτρέψουμε στη Νίκη να σφετεριστεί την Εκκλησία για ψήφους

Κριτική κατά του Δημήτρη Νατσιού άσκησε η βουλευτής της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη, με φόντο την επίθεση που δέχθηκε η ίδια από υποψήφια βουλευτή του κόμματος «Νίκη», εντός ιερού ναού, για την ψήφο της στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κριτική κατά του Δημήτρη Νατσιού άσκησε η βουλευτής της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη, με φόντο την επίθεση που δέχθηκε η ίδια από υποψήφια βουλευτή του κόμματος «Νίκη», εντός ιερού ναού, για την ψήφο της στο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο. 

Μιλώντας στη Βουλή, και απευθυνόμενη προσωπικά στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Νίκης», είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε ούτε σε εσάς ούτε σε κανέναν άλλον να σφετερίζεται την Εκκλησία ως δεξαμενή ψηφοφόρων. Ο,τι και να κάνετε κύριοι της Νίκης, θα συνεχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία λόγω της πίστης μου, αλλά τώρα θα πηγαίνω και από δημοκρατικό καθήκον για να μην υποκύψω στις απειλές και τη βία».

Η βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε πως ο κ. Νατσιός αρνήθηκε να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του, Νίκου Παπαδόπουλου, με τη δικαιολογία του «αυθορμητισμού».

Εσπευσε δε να προσθέσει ότι όσο ο πρόεδρος της Νίκης συνεχίζει να εκθειάζει τη λεκτική βία, δείχνει ότι «δεν έχει σχέση με τον χριστιανισμό που είναι η θρησκεία της Αγάπης».

Το περιστατικό 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο proininews, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στην Καβάλα, όταν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μια γυναίκα πλησίασε την κ. Δεληκάρη και τη χαστούκισε.

Με βάση την ίδια πηγή, η γυναίκα φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής με πολιτικό κόμμα. Η επίθεση ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κ. Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή