Σπηλιωτόπουλος: «Κάλυψη» σε Κασσελάκη για το «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» – Τι είπε για Ν.Δ. και υποψηφιότητα Μπελέρη

Σπηλιωτόπουλος: «Κάλυψη» σε Κασσελάκη για το «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» – Τι είπε για Ν.Δ. και υποψηφιότητα Μπελέρη

«Εχω αποστασιοποιηθεί από τη Ν.Δ. τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά», σημείωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στον ΣΚΑΪ, σήμερα, Πέμπτη, το πρωί ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι έχει «αποστασιοποιηθεί από τη Ν.Δ. τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά», ενώ υπερασπίστηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά» κάνοντας λόγο για σκόπιμη παρερμηνεία της. 

«Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ενα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω», ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος στην αρχή της συνέντευξής του.

Οσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε: «Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με έναν τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο». «Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρέμβασης ο κ. Σπηλιωτόπουλος.  

Σχετικά με τη φράση του κ. Κασσελάκη περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά», ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».

«Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τι λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Κασσελακης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας», είπε στη συνέχεια εκφράζοντας την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν με τη φράση αυτή στις «πραγματικά εγκληματικές αμέλειες» που οδήγησαν στην τραγωδία.

Τέλος, ο κ. Σπηλωτόπουλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι αυτή «σηματοδοτεί μια ανάγκη της Ν.Δ. εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα Δεξιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT