Μητσοτάκης από Χίο: «Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών»

Μητσοτάκης από Χίο: «Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών»

«Δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική», σημείωσε επίσης ο πρωθυπουργός

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί το διακύβευμα των ευρωεκλογών», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χίο, όπου βρίσκεται σε περιοδεία από το πρωί της Παρασκευής. 

«Εχουμε μπροστά μας ευρωεκλογές, που θα στείλουν πολιτικά μηνύματα, και επειδή ακούω διάφορους από την αντιπολίτευση να λένε ότι είναι ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα δυσαρέσκειας, σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης, η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των εκλογών και θα αποδειχθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες το 2023. Η δεύτερη τετραετία είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών, που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά την Ελλάδα στην τροχιά της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης από Χίο: «Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών»-1
via INTIME

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε επίσης ότι «δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική». «Να μη δώσουμε σε κάποιους την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία να διαταραχθεί. Δεν θα συμβεί αυτό, η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια των ευρωεκλογών, είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα», ανέφερε συγκεκριμένα. 

«Η Ν.Δ. είναι η μόνη που έχει πειστική πρόταση», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ακολούθως στάθηκε στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα λέγοντας τα εξής: «Είμαστε ίσως η μόνη χώρα στην οποία σε αυτή την προεκλογική περίοδο το μεταναστευτικό – προσφυγικό δεν είναι πρώτο θέμα συζήτησης. Αντί να συζητάμε για το πώς θα διαχειριστούμε τους παράνομους μετανάστες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχόμαστε νόμιμα επισκέπτες από την Τουρκία με το πρόγραμμα της βίζας-εξπρές. Είμαστε η μόνη χώρα που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει εξαίρεση από το αυστηρό πλαίσιο του Σένγκεν για να εξασφαλίζει βίζα με γρήγορες διαδικασίες. Το καταφέραμε γιατί η κυβέρνηση έχει αξιοπιστία στις Βρυξέλλες, η φωνή μας μετράει, δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο, και αυτό έχει αντίκτυπο στη δική σας καθημερινότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT