Η Τάνια Ιακωβίδου στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή

Η Τάνια Ιακωβίδου στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Το κενό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στα βουλευτικά έδρανα της Ν.Δ. θα καλύψει η Τάνια Ιακωβίδου. Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων. Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου 2012, είμαι ο πρώτος επιλαχών για να καταλάβω τη βουλευτική έδρα που μένει κενή στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας.

Ωστόσο, λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου του Δ.Σ. των Ελληνικών Πετρελαίων, δεν θεωρώ σωστό να αποδεχθώ τη θέση στη Βουλή. Είναι επιλογή μου να τιμήσω στο ακέραιο την αποστολή που μου ανατέθηκε, δουλεύοντας με σοβαρότητα και συνέπεια, όπως έχω πράξει στο σύνολο της πολιτικής μου διαδρομής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή