Στροφή Κουμουτσάκου «180º»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα και το σύμβολο της παράταξης με την οποία θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής παρουσίασε σήμερα ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Το όνομα «180º» συμβολίζει και την προσωπική στροφή του κ. Κουμουτσάκου από την Ευρώπη στην Περιφέρεια Αττικής, η τύχη της οποίας, όπως υπογράμμισε, δεν μπορεί παρά να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ευρώπη των Περιφερειών.

«Η Αττική έχει ανάγκη νέο πρόσωπο, νέες ιδέες,νέα ταχύτητα. Δεν χρειάζεται απλούς διανομείς κονδυλίων, χωρίς στρατηγική αλλά συχνά με “πελατειακή” λογική. Δεν αλλάζει με ιδεολογικές εμμονές. Δεν ωφελείται από λαϊκίστικες απλουστεύσεις. Και βέβαια προσβάλλεται από τις κραυγές του μίσους» επεσήμανε ο κ. Κουμουτσάκος, «φωτογραφίζοντας» τους άλλους διεκδικητές της περιφέρειας κ. Γ. Σγουρό, Ρένα Δούρου, Π. Χαϊκάλη και Ηλ. Παναγιώταρο.

O κος Κουμουτσάκος ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την Αττική λέγοντας ότι:

-πρώτον πιστεύει στη νίκη και θέλει να την μοιραστεί με όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής,

-δεύτερον γιατί η Αττική έχει ανάγκη να αλλάξει πρόσωπο και να στραφεί προς το μέλλον και

-τρίτον γιατί και θέλει και μπορεί να υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο καθώς η εμπειρία που απέκτησε ως ευρωβουλευτής βοηθά στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα, ιδεών για το μέλλον αλλά και πρόσθετων κοινοτικών πόρων προκειμένου να γίνουν πράξη.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με το συνδιασμό του κ. Κουμουτσάκου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή