Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο

Κυρ. Μητσοτάκης: Σύγκληση Πολιτικών Αρχηγών υπό Παυλόπουλο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, σημειώνει ότι ακόμη και τώρα μπορούν να αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα περικοπής των δαπανών προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση της φορολόγησης των πολιτών.

Ανάλογες προτάσεις προκειμένου να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία έχουν υποβληθεί και στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει λάβει σχετική απόφαση καθώς, μεταξύ άλλων, το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών συγκαλείται μόνον μετά από πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού.

Πάντως, με το ίδιο αίτημα επισκέπτεται αύριο τον κ. Παυλόπουλο ο Πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης. 

Υπενθυμίζεται πως το Ποτάμι κάλεσε νωρίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις. «Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT