Διαψεύδει ο Στ. Παπασταύρου ότι περιλαμβάνεται στη λίστα Μπόργιανς

Διαψεύδει ο Στ. Παπασταύρου ότι περιλαμβάνεται στη λίστα Μπόργιανς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «οργανωμένη συκοφαντία με ευρύτερη πολιτική στόχευση» κάνει λόγο σε δήλωση του ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσίευμα εφημερίδας που τον φέρει ως καταθέτη και σε λογαριασμό της λίστας Μπόγιαρνς.

Ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "διαψεύδει κατηγορηματικά" το εν λόγω δημοσίευμα και προαναγγέλλει μήνυση και αγωγή κατά των υπευθύνων.

Υπενθυμίζει ότι αναγκάστηκε να πληρώσει το πρόστιμο ν 3,5 εκ ευρώ για λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ που ήταν πληρεξούσιος ( και όχι δικός του) καθώς ελήφθη υπόψη "ένα στοιχείο αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης (αρχείο excel) παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που προσκόμισε στις αρχές". Ο Στ. Παπασταύρου, κλείνει τη δήλωσή του με την επισήμανση " αυτό δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Είναι οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος του" και ότι "θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και θα τους μείνει το στίγμα του συκοφάντη".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή