Μόνος υποψήφιος για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ ο Β. Γεωργιάδης

Μόνος υποψήφιος για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ ο Β. Γεωργιάδης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του κ. Βασίλη Γεωργιάδη, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου. Ο κ. Γεωργιάδης, που αποτελεί και την επιλογή της ηγετικής ομάδας της Συγγρού, κατέθεσε την υποψηφιότητά του, την οποία στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της οργάνωσης. «Η επόμενη ημέρα της οργάνωσης απαιτεί συνθέσεις και δουλειά, προκειμένου να μετεξελιχθούμε το συντομότερο δυνατό σε μια σύγχρονη πολιτική Νεολαία», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης σε δήλωσή του, το στοίχημα του οποίου, πλέον, είναι να πετύχει υψηλή συμμετοχή στις εκλογές.

Αντιθέτως, καίτοι συνεργάτες του διαβεβαιώνουν ότι είχε, επίσης, συλλέξει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, εκτός κούρσας έμεινε ο κ. Απ. Μπακόλας. Ο κ. Μπακόλας επικαλέστηκε για την απόφασή του κινήσεις καταστρατήγησης του καταστατικού και της αυτοτέλειας της ΟΝΝΕΔ, αλλά και την αλλαγή της διαδικασίας εκλογής (σ.σ. από την online διαδικασία σε σύστημα προεγγραφών, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος της εκλογής). Επί της ουσίας, πάντως, με ήδη διαμορφωμένο το σκηνικό υπέρ του κ. Γεωργιάδη (υπέρ της υποψηφιότητάς του τάχθηκαν 962 από τα 1.362 μέλη του προηγούμενου συνεδρίου, εκ των οποίων 134 από τα 180 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και 50 από τους 61 επικεφαλής νομαρχιακών της ΟΝΝΕΔ), η πλευρά Μπακόλα διαπίστωσε ότι δεν είχε περιθώρια να δώσει με αξιοπρεπείς όρους την εκλογική μάχη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή