Μήνυση από Γ. Κουμουτσάκο κατά Γεροβασίλη

Μήνυση από Γ. Κουμουτσάκο κατά Γεροβασίλη

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε από χθες η αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου και της κ. Ολγας Γεροβασίλη, μετά την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος με αφορμή τη δημοσιοποίηση υποκλαπείσας, και παντελώς άσχετης με τη διερευνώμενη υπόθεση, συνομιλίας του κ. Κουμουτσάκου με έναν εκ των κατηγορουμένων για εμπλοκή στο κύκλωμα εκβιασμών. «Κατέθεσα μήνυση κατά της κυρίας Ολγας Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμηση. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα», ήταν η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου.

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας και εκπρόσωπος της Ν.Δ. πραγματοποίησε και παρέμβαση σε υψηλούς τόνους όταν ο κοιν. εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ. Φάμελλος, μέσω του MEGA, ακολούθησε το παράδειγμα της κ. Γεροβασίλη συνδέοντας προσωπικά τον κ. Κουμουτσάκο με το κύκλωμα εκβιαστών. «Αποπειρώνται σύνδεση παρακρατικής λογικής με το όνομά μου», επεσήμανε ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος –με τη λήξη της απεργίας των δικηγόρων– θα προχωρήσει στην κατάθεση και αγωγής.

Από την πλευρά της, η κ. Γεροβασίλη επεχείρησε χθες να οριοθετήσει ως πολιτική την αντιπαράθεση και να άρει τις αιτιάσεις για τον κ. Κουμουτσάκο. «Μεταξύ του εκπροσώπου της κυβέρνησης και του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. η συζήτηση μπορεί να είναι μόνο πολιτική, αυτό όφειλε να το γνωρίζει ο κ. Κουμουτσάκος», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και προσέθεσε: «Από την πλευρά μου, δεν έχω προσωπικά θέματα με τον κ. Κουμουτσάκο. Εχουμε ρόλους πολιτικούς και με βάση αυτούς τους ρόλους και εκείνος και εγώ κάνουμε δηλώσεις ή διατυπώσεις. Πιστεύω ότι οφείλεται σε έλλειψη ψυχραιμίας (σ.σ.: η μήνυση)». Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η ίδια οφείλει –και θα συνεχίσει– να ζητεί εξηγήσεις για όσα δημοσιοποιούνται. «Εχουμε πει στον κ. Κουμουτσάκο ότι καλοδεχούμενη και η αγωγή, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Και μαζί με όλα αυτά, όμως, επιμένουμε να έρθουν οι εξηγήσεις για τη σχέση της Ν.Δ. με το κύκλωμα εκβιαστών, να φέρουν τα τιμολόγια και να πουν αν έχουν τη διάθεση να συγκαλύψουν ή να καταδικάσουν τέτοιου είδους πρακτικές. Περιμένουμε, λοιπόν, την πολιτική απάντηση, στην οποία θα επιμένουμε, είτε γίνουν αγωγές είτε όχι», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή