ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαφορετική γραμμή ΑΝΕΛ – Κατσίκης για «Ρουβίκωνα»

voylh--nomos_1-thumb-large

Σύγχυση φαίνεται πως επικρατεί στο στρατόπεδο των ΑΝΕΛ, στον απόηχο της απόπειρας εισβολής στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη, ενέργεια για την οποία ανέλαβε την ευθύνη ο «Ρουβίκωνας».

Ενώ νωρίτερα ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στη Βουλή, αμφισβήτησε ευθέως το εάν ήταν ο «Ρουβίκωνας» που πραγματοποίησε την επίθεση, οι ΑΝΕΛ, μέσω τοποθέτησης του εκπροσώπου τους, Θεόδωορου Τοσουνίδη, αναφέρουν ότι «οι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο», προσθέτοντας πως «στόχευαν στον εκφοβισμό και στο φίμωμα της φωνής των βουλευτών των ΑΝΕΛ και επεδίωξαν να ποδηγετήσουν απροκάλυπτα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος».

«Η ανάληψη ευθύνης από τον «Ρουβίκωνα», για την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κατσίκη, είναι αποκαλυπτική προθέσεων και στοχεύσεων.

Μόνο τυχαίο δεν είναι τα γεγονός ότι η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης του βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τη συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να συνδυάζεται με την εξέλιξη ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα» δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης, υπογραμμίζοντας «έπεσαν οι κουκούλες, οι κουκουλοφόροι αποκαλύφθηκαν.»

«Οι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Στόχευαν στον εκφοβισμό και στο φίμωμα της φωνής των βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και επεδίωξαν να ποδηγετήσουν απροκάλυπτα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος.Να το ξέρουν όμως, η επιχείρηση τρομοκράτησης πέφτει στο κενό», προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, καταλήγοντας στη δήλωσή του «οι βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δεν εκφοβίζονται και δεν φιμώνονται. Παραμένουν όρθιοι στις επάλξεις, ταγμένοι στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται».