Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΦΥΠΕΞ με τον πρέσβη της Τουρκίας

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΦΥΠΕΞ με τον πρέσβη της Τουρκίας

Ο Τούρκος πρέσβης Τσαγατάι Ερτσιγές ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, για τη συμπαράσταση και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική συνομιλία είχε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Τσαγατάι Ερτσιγές.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο υφυπουργός εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και διαβίβασε στον Τούρκο Πρέσβη τα συλλυπητήρια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Ο κ. Κατσανιώτης επανέλαβε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει άμεσα την Τουρκία με κάθε τρόπο και ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Ερτσιγές για το σύνολο των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τον συντονισμό της οργάνωσης, της συγκέντρωσης και της αποστολής ανθρωπιστικού υλικού στη γείτονα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην άμεση κινητοποίηση και το έντονο ενδιαφέρον για την παροχή βοήθειας από πληθώρα φορέων και ιδιωτών σε όλη τη χώρα.

Από πλευράς του, ο Τούρκος πρέσβης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για τη συμπαράσταση και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας από τη χώρα μας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή