Συνομιλία Δένδια – Λάιτσακ για τις τελευταίες εξελίξεις στον άξονα Βελιγραδίου – Πρίστινας

Συνομιλία Δένδια – Λάιτσακ για τις τελευταίες εξελίξεις στον άξονα Βελιγραδίου – Πρίστινας

Τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό εκπρόσωπο της Ε.Ε. για τον Διάλογο Βελιγραδίου - Πρίστινας, Μίροσλαβ Λάιτσακ, είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό εκπρόσωπο της Ε.Ε. για τον Διάλογο Βελιγραδίου – Πρίστινας, Μίροσλαβ Λάιτσακ, είχε σήμερα, μία ημέρα μετά την επίσκεψή του στο Κόσοβο, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«O ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό εκπρόσωπο της Ε.Ε., Μίροσλαβ Λάιτσακ, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πρίστινα» και με τον οποίο είχαν «επίκαιρη συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στον Διάλογο Βελιγραδίου – Πρίστινας», σημειώνεται στη σχετική επίσημη ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι, μία ημέρα πριν, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας είχε βρεθεί στην Πρίστινα όπου είχε συνάντηση με την Κοσοβάρα ΥΠΕΞ, Ντονίκα Γκερβάλα – Σβαρτς, με την οποία συζήτησαν για τις περιφερειακές εξελίξεις και για την προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και για τις εξελίξεις στον Διάλογο Βελιγραδίου – Πρίστινας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Κόσοβο, ο Ν. Δένδιας είχε γεύμα και με τον Κοσοβάρο πρωθυπουργό, Αλμπιν Κούρτι, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τον Διάλογο Βελιγραδίου – Πρίστινας και για την πορεία των Δυτικών Βαλκανίων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT