Αποχώρησαν Πολωνοί και Ισπανοί από την τουρκική άσκηση Anatolian Phoenix

Αποχώρησαν Πολωνοί και Ισπανοί από την τουρκική άσκηση Anatolian Phoenix

Κατόπιν οδηγιών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με πηγές, ενημερώθηκαν οι Ακόλουθοι Άμυνας Ισπανίας και Πολωνίας στην Άγκυρα σχετικά με τη συμμετοχή τους σε άσκηση που συμμετέχει το ψευδοκράτος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποχώρησαν οι Πολωνοί και οι Ισπανοί από την άσκηση ANATOLIAN PHOENIX, η οποία διεξάγεται από από τις 6 έως τις 16 Ιουνίου στην τουρκική ενδοχώρα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας στις 9 Ιουνίου, αναφέρθηκε ότι εκτός από τουρκικά μαχητικά, συμμετέχουν το Αζερμπαϊτζάν, το Κατάρ, η Πολωνία, η Ισπανία και εκπρόσωποι του ψευδοκράτους.

Κατόπιν οδηγιών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενημερώθηκαν οι Ακόλουθοι Άμυνας Ισπανίας και Πολωνίας στην Άγκυρα σχετικά με τη συμμετοχή τους σε άσκηση που συμμετέχει το ψευδοκράτος. Απάντησαν ότι συμμετέχουν με παρατηρητές και ότι σε καμία από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν για την άσκηση δεν αναφέρθηκε το γεγονός ότι θα συμμετέχει το ψευδοκράτος. Αφού ενημερώθηκαν, οι υπουργοί Άμυνας Ισπανίας και Πολωνίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διέταξαν την απόσυρση των παρατηρητών τους από την άσκηση κάτι το οποίο τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή