Ελληνοτουρκικά: Βούληση να συνεχιστεί το καλό κλίμα κατά τη συνάντηση Στεφανή – Γκιουλέρ

Ελληνοτουρκικά: Βούληση να συνεχιστεί το καλό κλίμα κατά τη συνάντηση Στεφανή – Γκιουλέρ

Παραπάνω από 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

39" χρόνος ανάγνωσης

Παραπάνω από 20 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του υπηρεσιακού υπουργού Αμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, και του Τούρκου ομολόγου του, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Οι κ.κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και Γιασάρ Γκιουλέρ συναντήθηκαν σήμερα στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεταξύ τους κλίμα ήταν σήμερα πολύ εγκάρδιο, σε συνέχεια των συγχαρητηρίων που αντάλλαξαν οι δύο υπουργοί για την ανάληψη των καθηκόντων τους. Η ελληνική πλευρά τόνισε την ανάγκη για σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και την βούληση να συνεχιστεί το καλό κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών στην παρούσα συγκυρία.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Στεφανής και Γκιουλέρ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της οποίας συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον για τα νέα τους καθήκοντα και αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT