Τριήμερο επαφών για τον Γιώργο Γεραπετρίτη στις Βρυξέλλες

Τριήμερο επαφών για τον Γιώργο Γεραπετρίτη στις Βρυξέλλες

Ο Ελληνας ΥΠΕΞ θα έχει σειρά επαφών το διάστημα 18-20 Ιουλίου με ξένους ομολόγους του και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μεταβαίνει αύριο, Τρίτη, 18 Ιουλίου, στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κοινότητας Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής (EU-CELAC Summit).

Στο πλαίσιο της Συνόδου, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους ομολόγους του της Κολομβίας και του Περού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει, επίσης, χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ντέιβιντ Τζέιμς Μακάλιστερ, και τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διεύρυνση, Ολιβερ Βάρελι.

Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κροατίας, Γκόρνταν Γκρλιτς Ράντμαν, ενώ θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Σύνδεσης της ΕΕ με την Βοσνία και Ερζεγοβίνη.   

Την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, και θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή