Ο Μάικ Πομπέο στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου

Ο Μάικ Πομπέο στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου

Ο Αμερικανός πρώην ΥΠΕΞ θα είναι κεντρικός ομιλητής στο American Mediterranean Investment Forum το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωπικότητες από την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο, ηγετικά στελέχη από τη διεθνή οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα και ειδικοί αναλυτές θα συμμετάσχουν στο American Mediterranean Investment Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την υποστήριξη του Joseph Sassoon Group.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο 70ος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο οποίος αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση του επικεφαλής του Joseph Sassoon Group στην Ελλάδα, Ντέιβιντ Σασούν.

Το Forum με κεντρικό θέμα “Creating Links” διοργανώνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, εστιάζοντας στο πεδίο των επενδύσεων και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των επενδυτικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου σε τομείς όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, το real estate και η τεχνολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή