Επίσκεψη Οικονόμου στα Τίρανα – Συνάντηση με Μπελέρη

Επίσκεψη Οικονόμου στα Τίρανα – Συνάντηση με Μπελέρη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Αλβανία προκειμένου να συμμετάσχει στην Διάσκεψη που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διαδικασίας του Βερολίνου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρη, θα επισκεφθεί την Παρασκευή στις φυλακές Δυρραχίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Αλβανία προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Διάσκεψης που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διαδικασίας του Βερολίνου (Berlin Process).

Στη Διάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα, θα συμμετάσχουν υπουργοί Εσωτερικών των κρατών μελών της διαδικασίας, καθώς και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιοχάνες Λούχνερ.

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν ζητήματα όπως η ολοκληρωμένη διαχείριση των συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια, η συνεργασία στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος καθώς και η συνεργασία για την κυβερνοασφάλεια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο κ. Οικονόμου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις το πρωί της Πέμπτης με τον Αλβανό υπουργό Εσωτερικών Tauland Balla καθώς επίσης και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστάσιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT