Λιβύη: Βίντεο από το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκαν μέλη της ελληνικής αποστολής

Λιβύη: Βίντεο από το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκαν μέλη της ελληνικής αποστολής

Ολοσχερώς καταστράφηκε το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη μετά από σύγκρουση με όχημα, όπως φαίνεται σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα πρακτορείο ειδήσεων της αφρικανικής χώρας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοσχερώς καταστράφηκε το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη μετά από σύγκρουση με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση, όπως φαίνεται σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα πρακτορείο ειδήσεων της αφρικανικής χώρας.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της ελληνικής αποστολής στην πόλη Ντέρνα και οι τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία της περιοχής προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Αμυνας, τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται σε συνεργασία με τις Λιβυκές αρχές. 

Οπως ανέφερε το ελληνικό ΥΠΕΞ, σε εξέλιξη είναι η οργάνωση του επαναπατρισμού της ελληνικής αποστολής: «Σε συντονισμό με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βεγγάζη είναι σε ετοιμότητα για να παράσχει βοήθεια στην αποστολή και να συνδράμει στον επαναπατρισμό της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή